Thailand runt med KAK Städ

Hej alla resglada!

Vi på Thailandguiden hade nyligen nöjet att visa teamet från KAK Städ runt i vårt vackra Thailand under deras konferensresa och kick off. Det var en fantastisk upplevelse att få dela med oss av landets rika kultur, underbara mat och fantastiska sevärdheter. Vi är glada att kunna dela några höjdpunkter från deras resa och hoppas att det inspirerar andra att utforska vårt land.

Resan började i den pulserande huvudstaden Bangkok. Här fick teamet från KAK Städ uppleva stadens intensiva atmosfär med allt från den livliga gatukulturen till de storslagna palatsen. Vi startade med ett besök på Grand Palace, en av stadens mest kända sevärdheter, där den gyllene prakten och detaljrikedomen imponerade på alla. Efter det utforskade vi Wat Pho, hemmet för den stora liggande Buddhastatyn, vilket var en fridfull kontrast till stadens brummande liv. Kvällarna i Bangkok spenderades på de färgsprakande marknaderna och längs Chao Phraya-floden, där vi njöt av båtturer och den spektakulära utsikten över staden.

Efter några intensiva dagar i Bangkok reste vi vidare till norra Thailand och staden Chiang Mai. Chiang Mai, känd för sina historiska tempel och natursköna omgivningar, erbjöd en välbehövlig paus från storstadens puls. Vi besökte Wat Phra That Doi Suthep, ett ikoniskt tempel på ett berg med en fantastisk utsikt över staden. Teamet från KAK Städ deltog även i en traditionell thailändsk matlagningskurs, där de fick lära sig att tillaga klassiska rätter som pad thai och mango sticky rice. Kvällarna i Chiang Mai spenderades på den berömda nattmarknaden, där de kunde köpa lokalt hantverk och njuta av lokala delikatesser.

Resans sista etapp förde oss till de soliga stränderna i Krabi, en av Thailands mest idylliska destinationer. Här kunde teamet verkligen koppla av och njuta av naturens skönhet. Vi ordnade en båttur till de närliggande öarna, inklusive den berömda Phi Phi-öarna, där kristallklart vatten och vita sandstränder erbjöd perfekta förutsättningar för snorkling och dykning. Det var en upplevelse som många uttryckte som resans höjdpunkt. Kvällarna vid stranden, med spektakulära solnedgångar och färsk fisk grillad till perfektion, gav en perfekt avslutning på deras resa.

Genom hela resan fanns det gott om tillfällen för teamet att stärka sin sammanhållning och njuta av gemensamma upplevelser. Vi på Thailandguiden är övertygade om att resan inte bara gav dem en paus från vardagens stress, utan också nya perspektiv och minnen för livet.

Vi är alltid glada att välkomna grupper som vill upptäcka vårt land, oavsett om det är för arbete eller nöje. Thailand erbjuder något för alla, från den kulturintresserade till den som söker avkoppling och äventyr. Vi kan skräddarsy resor som passar just era behov och önskemål, och vi ser fram emot att hjälpa er planera en oförglömlig upplevelse.

Tack till KAK Städ för att ni valde oss som er guide i Thailand. Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka snart!

För mer information om KAK Städ och deras tjänster, besök gärna deras hemsida: kakstad.se.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *