Lite om Thailandguiden

Thailandguiden startades år 1999 och är idag sveriges största reseportal om Thailand. Vi har idag över 100.000 unika besökare och 2.100.000 sidvisningar per månad, vi tackar för intresset. Hela 22.000 medlemmar har det blivit genom åren. Thailandguiden har fått många utmärkelser och recensioner genom åren och också blivit utsedd till ”Månadens Sajt” av tidningen PC för alla, Läs mer om detta här »

Medlemskap på Thailandguiden

Som medlem hos oss kan du ta del av alla de funktioner som finns i portalen såsom forum, bloggar, album, bildgalleri, kalender, hotellbokning, beställa i resehandböcker och kartor i butiken. Du får också direktaccess till tusentals medlemmar som du kan kommunicera och fråga om råd inför resan. Flertalet av dem är svenskar som bor i Thailand och har goda kunskaper om landet.
Bli medlem nu »

Hotellbokningstjänst
Thailandguiden är också specialiserad på hotellbokning runt om i Thailand. Vi samarbetar med Web Sawadee Public Company Limited som är medlem i Association of Thai Travel Agents (ATTA). Genom detta samarbete erbjuds thailandguidens besökare att boka och i detalj studera över 3000 hotell runt om i Thailand, till mycket fördelaktiga priser.
Gå till hotellsidan »

Guidebok och karta till Thailand
Dessutom erbjuder vi besökarna att köpa sin willmaguidebok till sveriges absolut lägsta priser, direkt i vår guidebokshandel. Är du på väg till något land, Grekland, Malaysia, Thailand, USA, Vietnam, Sydafrika m.m. tag då chansen att handla din guidebok till ett mycket fördelaktigt pris. Vi säljer också Rough Guides samt världsberömda Lonely Planets guide till Thailand, självklart till bästa pris.

Material och bilder
Tänk på att tiderna ändras vilket ibland kan innebära att vissa uppgifter inte stämmer. Ser ni något som är fel, tveka inte att kontakta oss. Bild och text är copyright skyddad enligt svensk lag. För att använda våra texter och bilder krävs thailandguidens tillstånd.

Varför just Thailand?
Thailand är ett av få länder i asien som innehåller så mycket av allting. Landet erbjuder allt för allas önskemål. Äventyr, regnskog, partyställen, unikt djur och växtliv, fantastiska stränder, regnskogar, bergsbyar, storstadspuls, vildmark, bergslandskap, korallrev och inte minst alla fantastiska öar. Inte nog med att det är mycket vackert, både i inlandet och vid öarna, det är också mycket billigt att resa i Thailand och som pricken över i:et så är befolkningen dessutom supersnälla. Bättre kan det ju knappast bli.
Innan man åker dit så är det viktigt att man har ett hum om vad man vill göra, besöka och se. Därför är en guidebok viktig, både innan och under resans gång. Det gäller ju att få ut det man vill av sin resa. Här har ni anledningen till vårt fina samarbete med svenska Willma Guide. Vi är stolta över att kunna erbjuda bäst priser på den i särklass bästa guideboken i sverige.

Om Willmaguide och Lonely Planet
Världens mest älskade och mest köpta guidebok är Lonely Planet. Willmaguide är egentligen en översättning av dessa böcker till svenska. Det som främst skiljer dem åt är att willmaguiden är berikad med mer tips ifrån oberoende resenärer. Den innehåller också mer text om historia, kultur och andra läsvärda saker. Willmaguides defenition av ordet ”guidebok” lyder så här:

En guidebok skall hjälpa till planera resan, ge jordnära tips på logi, matställen och färdsätt, berätta om sevärdheter, historia och kultur. Willmaguiderna är just konkreta och informativa. De är skrivna på svenska och bygger på egna erfarenheter.

Thailandguiden
Web: www.thailandguiden.se
Thailandguiden är registrerat företag
och innehar F-skattesedel

Kontaktinfo
Använd gärna kontaktformuläret om ni önskar kontakta oss.
Kontaktformulär »

Annonsera på Thailandguiden
Vill du veta mera eller begära offert på annonsering på Thailandguiden?
Kontakta oss på:
annonsering [snabel-a] thailandguiden.se
Läs mer om annonseringen här »

Syftet med Thailandguiden
Tanken med Thailandguiden är att vara en oberoende källa för tips och information för den blivande resenären. Med tanke på den fina respons vi ständigt får ifrån er så tror vi nog att vi lyckats med det.
Vi vill också ge de som länge planerat en resa, men aldrig kommit till skott, en stor spark där bak. Bara åk, ni kommer inte att ångra er!.

Vid länkning använd gärna våra banners nedan.

Tipsa oss
Vad vore denna reseportal utan er besökares åsikter och tips.
Vi tar fortsättningstvis tacksamt emot tips om sevärheter, boende, platser m.m. Finner vi det användbart så infogar vi det permanent på portalen, med er tillåtetelse förstås. Kontakta oss via vår kontaktsida »

mvh
Alla vi som jobbar
med Thailandguiden