Allmänt och statistik

Annonsering på Internet ger större möjlighet än exempelvis tidningar, TV eller radio, att rikta ett budskap direkt till en målgrupp, i detta fall handlar det givetvis om folk som älskar att resa, och då framförallt till Asien och Thailand.

Thailandguiden har funnits sedan 2000

Din annons på Thailandguiden (www.thailandguiden.se) visas på samtliga sidor i reseportalen. Vi kan också på er begäran placera annonsen på vissa specifika sidor.

Thailandguiden har funnits sedan 2000 och har en stor och trogen läsarskara, som dessutom växer varje dag. Vi är idag utan jämförelse sveriges största reseportal med inriktning mot Thailand med fler än 100.000 unika besökare per månad.

Nedan presenteras en sammanställning av besöksfrekvensen. Med ”besök” menas ett antal sidvisningar som begärts av en och samma browser, utan uppehåll längre än 60 minuter. Med ”unik besökare” menas en browser (cookie-baserad mätning).

…..en stor del av de människor som besöker oss är folk som går i resande tankar. Det är inte enbart kvantitet som räknas i antalet exponeringar utan framför allt kvalitén och slagkraften i exponeringen till rätt målgrupp. Thailandguiden har idag ca 100.000 unika besökare/månad, de flesta av dem älskar att resa….

Vill du veta mera eller begära offert på annonsering på Thailandguiden? Kontakta oss via vårt kontaktformulär »

Vilka är vi på Thailandguiden? »